Kesäkursseja Töölössä Kauppakorkeakoulun tutkinto-opiskelijoille

<< Kesän 2018 tiedot julkaistaan maaliskuun alkuun mennessä. >>

 

Aalto-yliopiston avoimen yliopiston kesäopetuksen kauppatieteellisen alan sekä kielten kursseille ja kirjatentteihin on rajattu määrä maksuttomia paikkoja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun läsnä oleville tutkinto-opiskelijoille.

Huomaathan, että kesäkurssien ilmoittautumiskäytäntö ja kurssiasiat poikkeavat tutkinto-opetuksen kurssien käytännöistä

  • Kurssikuvauksia ei ole WebOodissa, vain Avoimen yliopiston sivulla
  • Kurssille ei voi osallistua, ellei ole ilmoittautunut kurssille ennen sen alkua
  • Ilmoittautumisoikeus on läsnäoleviksi ilmoittautuneilla Kauppakorkeakoulun tutkinto-opiskelijoilla. Elokuun kursseille voi ilmoittautua vain seuraavana syksynä läsnäoleva opiskelija.
  • Kurssi-ilmoittautuminen  ja kirjatentteihin ilmoittautuminen tehdään WebOodissa,
    ei varasijoja. Peruthan ilmoittautumisesi hyvissä ajoin, jos et aiokaan osallistua kurssille.
  • Tentti-ilmoittautuminen Webropol-järjestelmässä (ks. ohje kohdasta Tentti-ilmoittautumiset), ei WebOodissa (tenttipäivät eivät näy WebOodissa)
  • Kurssit järjestetään Töölön kampuksella, opetusaika klo 16-20 välillä.

 

Kurssit kesällä 2017:
 

English Business Communication

Business Communication Skills, 3 cr
Peruttu: Business Negotiations, 3 cr
Business Presentations, 3 cr
Management Communication, 6 cr

Johtaminen

Henkilöstöjohtaminen, 6 op
Inside Work Cultures, book exam, 6 cr
Introduction to Management and International Business, book exam, 6 cr
Johtamisen perusteet, verkkokurssi, 6 op
People Management in Multinational Organizations, 6 cr
Projektityö ja -johtaminen, 6 op
Responsibility Management, book exam, 6 cr
Yritysvastuu ja -etiikka, 3 op

Laskentatoimi

Kirjanpito, 6 op
Laskentatoimen perusteet,  6 op

Logistiikka

Tuotantotalouden perusteet, 6 op

Markkinointi

Integrated Marketing Communication, 6 cr
Kuluttajan käyttäytyminen, verkkokurssi, 6 op
Markkinoinnin perusteet, verkkokurssi, 6 op
Markkinointitutkimus, 6 op
Palvelujen markkinointi, luentokurssi, 6 op

Rahoitus

Rahoituksen perusteet, 6 op

Taloustiede
Taloustieteen perusteet, 6 op

Yrittäjyys

Entrepreneurship and Innovation Management, 6 cr

Yritysjuridiikka
Verotuksen perusteet, 6 op
Yhtiöjuridiikka, 6 op
Yritysjuridiikan perusteet, 6 op

Yritysviestintä
Digitaalinen viestintä ja media, 6 op
Viestintä ja projektinhallinta, 6 op

Kielet ja viestintä

Espanja
Työelämän espanjan perusteet 1, 3 op
Työelämän espanjan perusteet 2, 3 op

Puheviestintä
Esiintymistaito, 3 op

Ruotsi
Ruotsinkielinen yritysviestintä 1, toukokuu, ryhmä 1, 3 op
Ruotsinkielinen yritysviestintä 1, toukokuu, ryhmä 2, 3 op
Ruotsinkielinen yritysviestintä 1, elokuu, 3 op

Saksa
Deutsch Situativ 1, 3 op

Suomi (vieraana kielenä)
Finnish 1A, 2 cr
Finnish 1B, 2 cr
Finnish 2A, 2 cr
Finnish 2B, 2 cr
Finnish 3A, 2 cr
Finnish 3B, 2 cr

Ilmoittautuminen

Maksuttomille kesäopetus-paikoille ilmoittaudutaan WebOodissa. Ilmoittautumisoikeus on läsnäoleviksi ilmoittautuneilla Kauppakorkeakoulun tutkinto-opiskelijoilla. Kesän kurssikuvaukset ovat nähtävillä vain Avoimen yliopiston kautta. WebOodissa ei ole kurssikuvauksia. Kesän kurssien opetusajat ovat pääasiassa klo 16.00 jälkeen arki-iltaisin.

Toukokuussa tai kesäkuussa alkavat kurssit: Kurssi-ilmoittautuminen alkaa WebOodissa keskiviikkona 5.4.2017 klo 12.00 tai klo 14.00 ja osalle kursseista torstaina 6.4.2017 klo 12.00.

Elokuussa alkavat kurssit: Kurssi-ilmoittautuminen alkaa maanantaina 8.5. klo 12.00. Läsnäoloilmoittautuminen syksylle 2017 on oltava tehtynä, jos haluat ilmoittautua elokuun kurssien maksuttomille opiskelupaikoille.

Jos olet tutkinto-opiskelijana Mikkelin kampuksella ja haluat ilmoittautua näille Helsingin kampuksella järjestettäville kursseille, ota tällöin yhteyttä sähköpostitse suoraan toimistoon osoitteeseen avoin(at)aalto.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä muiden tutkinto-opiskelijoiden mukana, eli erillisiä Mikkelin opiskelijoiden kiintiöitä ei ole.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et tarvitsekaan paikkaa, ole hyvä ja peru paikka WebOodissa. Osallistujalistat vahvistetaan noin viikkoa ennen kurssin alkua, jonka jälkeen opiskelija ei enää voi itse muuttaa ilmoittautumistietojaan WebOodissa.
 

Kurssipaikkojen määrä

Kauppakorkeakoulun tutkinto-opiskelijoille on varattu alustava määrä maksuttomia kiintiöpaikkoja. Lisäksi kursseille on varattu paikkoja avoimen yliopiston opiskelijoille, jotka maksavat normaalin avoimen yliopiston kurssimaksun.

WebOodissa näkyvät määrät eivät kerro kiintiömääristä lopullista tietoa, koska WebOodin lukumäärätietoon vaikuttaa Aimo-palvelusta (=avoimen yliopiston maksullinen ilmoittautumisjärjestelmä) tulevat tiedot.

Jos kurssi on täynnä ja haluat mukaan kurssille
Kursseille ei jaeta varasijoja WebOodissa. Voit seurata WebOodin ilmoittautumistilanteen muutoksia. Kurssille vapautuu WebOodissa vain siinä tapauksessa paikka, jos joku kurssipaikan jo saanut peruu ilmoittautumisensa WebOodissa viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Osallistujalistat vahvistetaan noin viikkoa ennen kurssin alkua, jonka jälkeen opiskelija ei enää voi itse muuttaa ilmoittautumistietojaan WebOodissa.
 

Kurssille osallistuminen

Opiskelijan pitää aina ilmoittautua kurssille etukäteen. Kurssipaikkaa ei voi saada esim. menemällä ensimmäiselle luennolle. Kurssille voi osallistua vain, jos on saanut kurssipaikan joko WebOodissa tai Aimo-palvelussa(= avoimen yliopiston opiskelijoiden kurssi- ja tentti-ilmoittautumispalvelu). Aimo-palvelussa kurssille ja kirjatentteihin ilmoittautuminen on maksullista.

Kurssipaikan saaneella opiskelijalla on oikeus osallistua kurssiin kuuluviin tentteihin.

Kurssipaikat ovat maksuttomia vain kesällä 2017 ja ainoastaan Kauppakorkeakoulun läsnäolevaksi ilmoittautuneelle tutkinto-opiskelijalle. Jos tutkinto-opiskelija esim. keskeyttää kesäkurssin ja haluaa suorittaa syksyllä kurssin uudestaan avoimessa yliopistossa, hänen on ilmoittauduttava syksyn kurssille avoimen yliopiston opiskelijana ja maksettava kurssimaksu (enintään15€/op).

 

Tentti-ilmoittautumiset

Kesän kurssien - sekä kauppatieteen että kielten - tentit pidetään Avoimen yliopiston yleisinä tenttipäivinä yleensä klo 16.00-19.00 välisenä aikana, ks. kauppatieteellisen alan tenttikäytännöt. Kielikurssien tentit järjestetään samoina päivinä kuin kauppatieteen kurssien tentit. Tentit pidetään Töölön kampuksella.

Tenttipäivät eivät näy WebOodissa vaan ne ovat nähtävissä kurssisivulla ja tenttilomakkeessa. Kurssien lopputentteihin ei ilmoittauduta WebOodissa tai Aimo-palvelussa vaan erillisellä tutkinto-opiskelijan tentti-ilmoittautumislomakkeella: Tentti-ilmoittautumislomake.

Kesäkurssien lopputentteihin voivat osallistua vain kesän kursseille paikan saaneet opiskelijat. Tentti-ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään viikkoa ennen tenttiä.

Kirjatentteihin ilmoittaudutaan WebOodissa.
 

Kurssien suoritukset

Kurssien suoritukset ovat nähtävillä WebOodissa ja ne tulevat opiskelijan viralliselle opintosuoritusotteelle. Opettajilla on neljä viikkoa aikaa tarkistaa tentit. Jos sinulla on tuloksiin tai rekisteröintiin liittyvää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Avoimen yliopiston toimistoon (ei Kauppakorkeakoulun tenttikansliaan). Huom. Avoin yliopisto on osan aikaa heinäkuusta suljettuna. Tällöin ei opintosuorituksia rekisteröidä.


Avoimen yliopiston säännöt

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 09.01.2018.