Johtamisen maisteritasoinen sivuaine kesällä

27.03.2017

Johtamisen maisteritasoinen sivuaine on mahdollista suorittaa opiskelemalla hyvin intensiivisesti etenkin alkukesällä

Management and International Business - aineen maisteritasoinen sivuaine koostuu yhdestä pakollisesta kurssista ja kolmesta valinnaisesta kurssista. Kesällä on tarjolla juuri tämän verran opintoja intensiivisellä aikataululla.

Huomaathan, että kyseessä ovat maisteritasoiset kurssit Johtamisesta, joten aiempaa korkeakoulutasolla hankittua osaamista on hyvä olla taustalla, kun lähdet opiskelemaan kokonaisuutta. Kokonaisuuden pakollinen kurssi on aineen teemoihin johdatteleva kirjatentti, jonka aineiston hyvä omaksuminen antaa sopivan alkuvauhdin muiden kurssien suorittamiselle.

Kesän kurssikuvaukset:

Pakollinen kurssi (6 op):

Mahdolliset valinnaiset kurssit kesällä (18 op)

Kokonaisuuden opetuskieli on englanti. Tässä Management and International Business - aineen kuvaus sivuainekokonaisuudesta:

The aim of the minor in Management and International Business is to focus on working and interacting with diverse people in the various contexts of the global economy, and it offers competences that enable graduates to respond to strategic and organizational challenges in a creative, responsible and interdisciplinary manner.