Todistukset ja opintosuoritusotteet

Aalto-yliopiston varmentama sähköinen opintosuoritusote on virallinen todistus suoritetuista opinnoista. Kyseessä on pdf-muotoinen dokumentti, jossa sähköinen allekirjoitus varmentaa otteen alkuperän ja eheyden. Sähköinen allekirjoitus korvaa käsin tehdyn allekirjoituksen ja leimauksen. Sähköistä opintosuoritusotetta pitäisi pystyä käyttämään kaikissa niissä tilanteissa missä paperistakin allekirjoitettua ja leimattua opintosuoritusotetta.

WebOodista voit ladata virallisen sähköisen opintosuoritusotteen. Pääset suoraan tilaussivulle tästä linkistä. Tilattu tiedosto on ladattavissasi koneellesi WebOodista n. 15 minuuttia tilauksen jälkeen.

Jos sinulla ei ole Aalto-käyttäjätunnusta (jos esimerkiksi opinnoistasi on kulunut jonkin aikaa), pyydä opintosuoritusote täyttämällä tämä lomake. Tilaus käsitellään Avoimen yliopiston toimistossa noin viikon sisällä. Jos tarvitset myös todistuksen kurssi-ilmoittautumisista, otathan yhteyttä sähköpostitse avoin [at] aalto [dot] fi.

Suoritetusta opintokokonaisuudesta (sivuopintokokonaisuus) annetaan pyydettäessä erillinen todistus. Toimitusaika on n. 2-3 viikkoa. Opintokokonaisuustodistuksen tilauslomake.

Toimitusajat voivat esim. kesällä olla pidemmät, ks. toimiston aukioloajat.

Tarkista kurssin päätyttyä Oodi-rekisteristä tuloksesi, jos niistä on huomautettavaa. Opettajalta saatujen tulosilmoitusten säilytysaika on rajallinen. Oodi-rekisterissä oleva tulos säilyy rajoituksetta.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 06.06.2018.