Opetuspaikat

Aalto-yliopiston avoin yliopisto toimii pääkaupunkiseudulla kolmella eri kampuksella: Töölössä, Otaniemessä ja Arabianrannassa. Näiden lisäksi Aalto-yliopiston avoimella yliopistolla on opetusta Mikkelissä.

Töölön kampus

Töölön kampuksella on Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun maisteri- ja tohtorikoulutus. Kauppakorkeakoulun päärakennus valmistui 1950 ja se kuuluu kansainväliseen docomomo-rekisteriin eli modernin arkkitehtuurin suojelukohteisiin.

Karttalinkki

Toimitilat

Töölön kampuksella järjestetään kauppatieteellisen alan iltaopetuskursseja (Avoimen yliopiston omat kurssit) ja maisteritason kursseja sekä jonkin verran kieli- ja viestintäkursseja.

Lue lisää Töölön kampuksen opetus- ja itseopiskelutiloista, lounaspaikoista yms. 

Otaniemen kampus

Otaniemen kampukselle sijoittuu tekniikan alan opetus, kauppatieteellisen alan kanditasoinen päiväopetus, osa taiteen ja suunnittelun korkeakoulun opetuksesta sekä pääosa kieliopetuksesta. Kampusalue sijaitsee Espoon Otaniemessä. Tiiviillä alueella on ainutlaatuinen yhdistelmä koulutusta, tutkimusta ja liiketoimintaa. Kesästä/syksystä 2019 lähtien kaikki Aalto-yliopiston avoimen yliopiston pääkaupunkiseudun toiminnot sijaitsevat Otaniemen kampuksella.

Karttalinkki

Kandidaattikeskuksen (Otakaari 1) pohjakartta (pdf)

Aalto Space -mobiilisovellus (Otakaari 1)

Arabian kampus

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun toimintoja on vielä jonkin verran Arabianrannassa, Helsingin syntysijoilla. Korkeakoulun kaikki toiminnot siirtyvät Otaniemen kampukselle vuoden 2018 aikana, mukaanlukien Avoimen yliopiston taiteen alan opetus.

Karttalinkki

Mikkelin kampus

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla on yksikkö myös Mikkelissä. Toimitilat sijaitsevat Mikkeli Business Campus -alueella.

Karttalinkki

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 26.02.2018.