Opetuspaikat

Aalto-yliopiston avoin yliopisto toimii pääkaupunkiseudulla kahdella eri kampuksella: Töölössä ja Otaniemessä. Näiden lisäksi Aalto-yliopiston avoimella yliopistolla on opetusta Mikkelissä.

Töölön kampus

Töölön kampuksella on Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun maisteri- ja tohtorikoulutus. Kauppakorkeakoulun päärakennus valmistui 1950 ja se kuuluu kansainväliseen docomomo-rekisteriin eli modernin arkkitehtuurin suojelukohteisiin.

Karttalinkki

Toimitilat

Töölön kampuksella järjestetään kauppatieteellisen alan iltaopetuskursseja (Avoimen yliopiston omat kurssit) ja maisteritason kursseja sekä jonkin verran kieli- ja viestintäkursseja.

Lue lisää Töölön kampuksen opetus- ja itseopiskelutiloista, lounaspaikoista yms. 

Otaniemen kampus

Otaniemen kampukselle sijoittuu tekniikan alan opetus, kauppatieteellisen alan kanditasoinen päiväopetus, osa taiteen ja suunnittelun korkeakoulun opetuksesta sekä pääosa kieliopetuksesta. Kampusalue sijaitsee Espoon Otaniemessä. Tiiviillä alueella on ainutlaatuinen yhdistelmä koulutusta, tutkimusta ja liiketoimintaa. Kesästä/syksystä 2019 lähtien kaikki Aalto-yliopiston avoimen yliopiston pääkaupunkiseudun toiminnot sijaitsevat Otaniemen kampuksella.

Karttalinkki

Kandidaattikeskuksen (Otakaari 1) pohjakartta (pdf)

Aalto Space -mobiilisovellus (Otakaari 1)

Mikkelin kampus

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla on yksikkö myös Mikkelissä. Toimitilat sijaitsevat Mikkeli Business Campus -alueella.

Kartta ja lisätietoja

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 25.06.2018.